AS COMIDAS PARA LEVAR DE VILAMARÍN, AS PRIMEIRAS ETIQUETAS DE 1º DA FPB
En colaboración cos módulos e ciclos de:
- (MP0498) Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña do Ciclo Superior de Dirección de Cociña 2º curso. Prof.-Martín Álvarez.
- (MP0498) Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña do Ciclo Superior de Dirección de Cociña 2º curso. Prof.-Martín Álvarez.
- (MP0048) Produtos culinarios do Ciclo Medio de Cociña e Gastronomía 2º curso.- Prof.:
Natividad Neira.
- (MP3036) Aprovisionamento e conservación de materias primas e hixiene na manipulación do Ciclo Básico de Cociña e Restauración 1º curso.- Prof.: Eva fachado, organizamos o noso “cheghar e encher”, as comidas para levar do IES de Vilamarín aberto a toda a comunidade educativa previa reserva.
Natividad Neira.
- (MP3036) Aprovisionamento e conservación de materias primas e hixiene na manipulación do Ciclo Básico de Cociña e Restauración 1º curso.- Prof.: Eva fachado, organizamos o noso “cheghar e encher”, as comidas para levar do IES de Vilamarín aberto a toda a comunidade educativa previa reserva.
Potenciouse a alimentación saudable, estudiáronse os alérxenos alimentarios, a simboloxía básica presente nos produtos elaborados e o respecto do medio a través do emprego de recipientes desbotables sostibles e biodegradables (de cana de azucre e folla de palma), o inicio a unha educación de concienciación e promoción de embalaxes ecolóxicos.
Deseñamos o noso propio logotipo para que resultara máis chamativa e atractiva a idea, mil grazas a Olga Painceira e ao seu grupo de alumnado do CS de Xestión de Aloxamentos Turísticos Dual por ser tan supercreativos!!
Comentarios
Publicar un comentario
Grazas por participar nesta páxina.